به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از تسنیم، فرزانه صادق با اشاره به چالشهای تکمیل آزادراه تهران ـ شمال، اظهار کرد: مهمترین مشکل، تأمین منابع مالی است، با توجه به شرایط توپوگرافی سخت و حساسیتهای زیستمحیطی، هزینهها بسیار بالاست.
وی ادامه داد: معاون اول رئیسجمهور و بنیاد مستضعفان پیگیر تأمین اعتبار هستند و جلسات اثربخشی در این زمینه برگزار شده است.
وی افزود: مشکل فنی و پشتیبانی پیمانکاران وجود ندارد و با توجه به توان پیمانکاری کشور، امیدواریم با همکاری وزارت راه و بنیاد مستضعفان، مشکل مالی پروژه حل شود و آزادراه تهران ـ شمال که بیش از 30 سال است که در دست اجراست، بهزودی تکمیل شود.
به گزارش تسنیم، اواخر ماه گذشته معاون وزیر راه گفته بود: باند دوم منطقه 2 آزادراه تهران ـ شمال بهطول 15.5 کیلومتر شهریور 1404 به بهرهبرداری میرسد.
بازوند با یادآوری اینکه پیشرفت فیزیکی کل منطقه 2 آزادراه تهران ـ شمال حدود 87 درصد است، اعلام کرد: در زمان حاضر حفاری تونلهای این منطقه 94 درصد، لاینینگ تونلها 75 درصد و احداث پلهای مسیر 84 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال را پرتراکمترین بخش آزادراه از نظر ساخت پل و تونل اعلام کرد و گفت: منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال 22 کیلومتر است و بخش اعظم مسیر از داخل 60 رشته تونل بهطول 3.6 کیلومتر و 29 دستگاه پل بزرگ در باند رفت و برگشت بهطول 3.6 کیلومتر عبور میکند که تونلهای سهقلوی البرز هر کدام بهطول 6.5 کیلومتر در این منطقه واقع شده است.
بازوند همچنین با اشاره به پیشرفت فیزیکی 37درصدی باند برگشت تونل البرز ابراز کرد: باند برگشت این آزادراه نیز در سال 1406 آماده بهرهبرداری میشود.
وی با بیان اینکه "16 هزار میلیارد تومان تاکنون در منطقه 2 آزادراه تهران ـ شمال هزینه شده است."، اضافه کرد: برای اتمام عملیات اجرایی باقیمانده مسیر 12 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت ساخت کاهش 30دقیقهای زمان سفر را از مهمترین مزایای بهرهبرداری از این منطقه دانست و اظهار کرد: کاهش 6.5 کیلومتر از طول مسیر فعلی جاده چالوس ـ کرج، حذف گردنههای کندوان و افزایش ایمنی در محور، اصلاح قوسهای موجود و تسهیل در تردد بههمراه کاهش مصرف سوخت از دیگر مزایای منطقه 2 آزادراه تهران ـ شمال محسوب میشود.
نظر شما